22/4/09

Σπασμένη οθόνη laptop ;

Σας έσπασε η οθόνη του laptop σας ; Μην ανησυχείτε υπάρχει λύση. Κάποτε η μόνη λύση ήταν να πάτε τον υπολογιστή σας στην αντιπροσωπεία και εκεί να μάθετε ότι το κόστος επισκευής της οθόνης υπερβαίνει την αγορά ενός νέου laptop. Αυτά πλέον ξεχάστε τα. Η αγορά έχει γίνει ανταγωνιστική και έχουμε βρει τρόπους για να επισκευάζουμε και να αντικαθιστούμε οθόνες laptop.

Μια οθόνη Laptop μπορεί να επισκευαστεί αν έχει προβλήματα φωτεινότητας ή παρουσιάζει αστάθεια και την μια στιγμή δεν εμφανίζει σήμα ενώ μετά από λίγο εμφανίζει. Για να δείτε αν η οθόνη του laptop σας επισκευάζεται κάντε το απλό πείραμα. Συνδέστε στο laptop μια εξωτερική οθόνη. Αν λοιπόν παίξει κανονικά, σημαίνει ότι το πρόβλημα της οθόνης σας διορθώνεται.

Υπάρχουν 3 περιπτώσεις. Είτε να φταίει το backlight, είτε ο inverter του lcd monitor είτε να έχουμε ελαττωματικό monitor. Σε περίπτωση που γίνει επισκευή του backlight είτε επισκευή inverter, το κόστος δεν υπερβαίνει τα 150€, ενώ αν αντικαταστήσουμε το lcd monitor του laptop, τότε το κόστος ανάλογα τι οθόνη είναι κυμαίνεται απο 230€ - 330€.

Σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχει λύση. Αν το laptop σας είναι νεότερο απο διετία αξίζει τον κόπο να επισκευαστεί. Αν όμως είναι άνω της τετραετίας τότε δεν αξίζει τον κόπο.

Ενδιαφέρεστε για επισκευή σπασμένης οθόνης ; Κάντε κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου