27/4/09

Δωρεάν Office για επιχειρήσεις ... Πετάξτε το Microsoft Office

Κάθε επιχείριση και σπίτι χρειάζεται μια σουίτα γραφείου η οποία να περιλαμβάνει έναν κειμενογράφο, ένα Λογιστικό πρόγραμμα και ένα πρόγραμμα παρουσιάσεων. Για τους περισσότερους είναι πολύ πιο γνωστές οι λέξεις Word, Excel και Powerpoint αφού για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η Microsoft αποτελεί μονοπώλιο.

Πλέον όμως οι επιλογές είναι πολλές. Μια απο τις πιο αξιόπιστε δωρεάν σουίτες γραφείου για επιχειρήσεις που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα είναι το OpenOffice.org. Περιέχει τα τρία βασικά εργαλεία μιας σουίτας γραφείου και ακόμα περισσότερα.

Αν ξέρετε να χειριζόσαστε το Microsoft Word, το Excel και το Powerpoint είναι θέμα μερικών ημερών για να προσαρμοστείτε στα αντίστοιχα εργαλεία του OpenOffice.org. Αν δε έχετε επιχείρηση τότε μπορείτε πλέον να πετάξετε το πειρατικό αντίγραφο που έχετε και χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ να εγκαταστήσετε την πλήρη σουίτα γραφείου του OpenOffice.org.
Κατεβάστε το OpenOffice.org Ελληνική Έκδοση απο εδώ.

Αν πάλι δεν μπορείτε να το κάνετε εσείς, ερχόμαστε στο χώρο σας και σας το εγκαθιστούμε εμείς. Αν επιθυμείτε να αναλάβουμε αυτή τη διαδικασία κάντε κλικ εδώ.

1 σχόλιο:

  1. "Αν ξέρετε να χειριζόσαστε το Microsoft Word, το Excel και το Powerpoint είναι θέμα μερικών ημερών για να προσαρμοστείτε στα αντίστοιχα εργαλεία του OpenOffice.org"

    Το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό, δεν είναι και τόσο εύκολο να προσαρμοστεί ο μέσος χρήστης. Έχει άλλη λογική (καλύτερη), αλλά θέλει ψάξιμο που ο μέσος χρήστης δεν νομίζω να θέλει να κάνει. Δυστυχώς η βοήθεια του είναι πολύ κακή. Καλό είναι να παραδίδετε και κάποια μαθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή