17/2/10

Επισκευή Κάρτας Γραφικών σε Laptop

Στην εταιρία texnikoi.com αναλαμβάνουμε επισκευή της VGA σε Laptop.
Τα συμπτώματα που μπορεί να παρουσιάζει μια βλάβη στην κάρτα γραφικών μπορεί να είναι κάποια απο τα παρακάτω :
  • Το laptop ανοίγει αλλά ακούγεται μόνο το ανεμιστηράκι και ο σκληρός δίσκος, ενώ δεν δίνει σήμα να ανάψει η οθόνη. Αυτό συμβαίνει και εαν το συνδέσουμε σε εξωτερική οθόνη.
  • Ακούμε 3 μπιπ απο το laptop χωρίς αυτό να μπορεί να ξεκινήσει
  • Το laptop έχει οριζόντιες ή κάθετες γραμμές είτε στο Monitor είτε σε εξωτερική οθόνη
  • Δεν μπορούμε να αλλάξουμε την ανάλυση στο laptop και αυτό λειτουργεί μόνο σε 640x480
Στα εργαστήρια μας μπορούμε να επισκευάσουμε επιτυχώς πάνω απο 80% των περιστατικών που μας έρχονται με πρόβλημα στην κάρτα γραφικών και για κάθε μας επισκευή να λάβετε γραπτή εγγύηση.

Αρκετοί τεχνικοί υπόσχονται επισκευή της κάρτας γραφικών αλλά δυστυχώς δεν έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξοπλισμό για να φέρουν εις πέρας τέτοια επισκευή. Για την σωστή διεκπεραίωση μιας τέτοιας επισκευής απαιτείται BGA Workstation το οποίο διαθέτουν πολύ λίγα εργαστήρια στην Ελληνική Αγορά.

4 σχόλια:

  1. Hello,

    i want to say thank you for a great job you've done on your blog.
    I have a software download website and I also write articles for people to help them with their computers and software. Is it possible to place this article on your blog as a guest post?

    Regards,
    Andy G.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σαν τεχνικός με προσβάλλει η διαφήμησή σου. μάθε λοιπόν ότι δεν επισκευάζεις μόνο εσύ κάρτες γραφικών και πως workstation διαθέτουμε πολλοί περισσότεροι από όσοι νομίζεις.επίσης θέλω να σου γνωστοποιήσω ότι η τιμή επισκευής είναι εξωφρενική μιας και μια mxm ii έχει καινούρια περί τα 100 ευρώ και εσύ ζητάς 250 για την επισκευή της. επίσης θέλω να σου πω οτι ο λόγος που δίνεις 3 μήνες εγγύηση είναι γιατί συνήθως μετά τους 3 μήνες παρουσιάζει πρόβλημα. να συμπληρώσω λοιπόν ότι αυτό που δεν αναφέρεις είναι οτί μετά την επισκευή απαγορεύεται ρητά και δια ροπάλου να παίξεις παιχνίδια με το λάπ τοπ σου γιατί ανεβάζεις θερμοκρασίες και οι ψυχρές κολλήσεις αποκολλούνται πάλι. άρα δεν αναφέρεις πουθενά ότι ζητάς απο 250 ευρώ και πάνω όπως αναφέρεις για ένα λαπ τοπ το οποίο δεν είναι πλήρως λειτουργικό.... αν τώρα μου πεις ότι δεν αναφέρεται σε mxm κάρτες τότε έχεις βάλει λάθος φώτο στο site σου.
    μάθε να λες την αλήθεια στον πελάτη σου και να μην κοιτας να τα κονομησεις γιατι κάτι τέτοιοι τύποι σαν και εσάς κάνουν τον κόσμο να αποφεύγει τους ανεξάρτητους τεχνικούς και να καταφεύγει σε μεγάλες πολυεθνικές με μαγαζιά τύπου multirama πλαίσιο και τετοια μόνο και μόνο επειδή κάποιος σαν και εσάς δεν του είπε όλη την αλήθεια για τα λεφτα που του πήρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μαγκιά του τεχνικού είναι με λίγα χρήματα να δώσει λύση στον πελάτη του. Άμα είναι να ζητάτε 250 ευρώ για laptop που κατά μέσο όρο αξίζουν 500 καινούρια,χαιρετίσματα!!Απορώ με τους ανθρώπους που σας τα φέρνουνε,εγώ θα πάρω καινούριο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριοι αυτά που αναφέρετε αναφέρονται στον πελάτη, μην ανησυχείτε. Και η αλήθεια είναι οτι το ποσοστό αποτυχίας με τη μέθοδο που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο μας είναι μόλις 1 αποτυχία στις 10. Δηλαδή 10% απώλειες. Η επισκευή της κάρτας γραφικών όπως θεωρείτε οτι γίνεται απο το εργαστήριο σας, δεν σημαίνει οτι γίνεται και απο το δικό μας. Αν θα ψάξετε λίγο στο internet και στο εξωτερικό, κολλήσεις με ειδικό καλάι και εποξική κόλλα δουλεύουν μια χαρά και δεν επιστρέφουν πίσω. Επίσης υπάρχει BGA Workstation με 2000 € αλλά υπάρχει και αυτοματοποιημένο BGA Workstation με 15-40.000 € που απο όσο γνωρίζω μόλις 2 εταιρίες διαθέτουν στην Ελλάδα. Παρακαλώ πολύ να μην διαδίδουμε ανακρίβειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή