13/5/09

Ανάκτηση Δεδομένων απο Ψηφιακές Μηχανές


Οι οικογενειακές στιγμές, οι διακοπές, διάφορα events είναι μια καλή ευκαιρία για να βγάζουμε φωτογραφίες. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και το εξωτερικό, στην εποχή μας χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τις ψηφιακές κάμερες.

Κάθε φωτογραφία αποτελεί μια μοναδική ανάμνηση ή επαγγελματικό αρχείο. Όσο γρήγορα όμως μπορεί να τραβηχτεί μια τέτοια φωτογραφία, τόσο γρήγορα μπορεί να χαθεί αν δεν έχουμε κρατήσει backup, απο αστοχία της κάρτας μνήμης ή του σκληρού μας δίσκου. Ευτυχώς σήμερα υπάρχουν λύσεις ώστε να κάνουμε ανάκτηση φωτογραφιών απο ελαττωματικά μέσα.

Υπάρχουν λύσεις για την ανάκτηση δεδομένων. Το εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να ανακτήσει τις χαμένες φωτογραφίες άμεσα.

Επαγγελματίες φωτογράφοι ή και ιδιώτες από όλη την Ελλάδα έχουν εμπιστευτεί την Texnikoi.com Data Recovery για τις ανάγκες τους, σχετικά με την ανάκτηση των ψηφιακών τους δεδομένων.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα χαμένα αρχεία σας ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις. Συμβουλευτείτε μας.

Η εταιρία texnikoi.com πλέον συνεργάζεται με την TicTac Data Recovery για την ανάκτηση δεδομένων απο κάρτα μνήμης και usb flash.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου